cbcm-title-long.png

Tänk Klart

Upptäck den helt naturliga behandlingen som är utformad för att befria dig från de negativa mentala och fysiska effekterna av ackumulerade droger och toxiner i ditt system — för alltid.

Öka din vitalitet nu

Känner dig mindre uppmärksam och medveten än du brukade? Trött eller tömd på energi utan någon uppenbar anledning? Träaktig, eller till och med livlös? Vår nya utgåva av Renad kropp, klar tanke innehåller lösningen.

Läs mer…

Renad kropp, klar tanke

Det effektiva Reningsprogrammet

Renad kropp, klar tanke av L. Ron Hubbard ger en fullständig beskrivning av Reningsprogrammet – ett helt naturligt program utformat för att eliminera ackumulerade droger och gifter från ditt system och frigöra dig från de förödande effekter som de har på kroppen, sinnet och själen.

VITTNESMÅL

Fysiskt känner jag mig yngre.
Jag har mer energi och är mycket mer utåtriktad och glad.

När jag först började reningsprogrammet hade jag många saker som fästs vid mig och tyngde mig.

Det var som ett ständigt närvarande dyster. Jag är skild från det nu.
Jag brukade också ha denna skräckmage med negativa tankar och nu är de borta.

Mitt humör är högre än det någonsin har varit och jag är mycket lugnare i min miljö.

Robbie S. — Robbie S.
Gifter som jag inte visste att jag hade kommit ut ur kroppen under reningsprogrammet.

Jag fick till och med smink ur huden.
Jag blev också förvånad över hur mycket strålning jag hade utsatts för och som sedan släpptes ut under programmet.

Negativa känslor som kom från gifter i min kropp försvann för gott under programmet.

Det fanns också alkohol i mitt system som hade påverkat mig dagligen och som nu inte finns där längre.
Tjänsten jag fick under hela programmet var otrolig.

Jag känner nu att min framtid är extremt ljus och jag är mycket entusiastisk över den.

Alicia K, Actress — Alicia K, skådespelerska
Föregående bild
Nästa bild

Köp nu:

Renad Kropp, Klar Tanke
— Det effektiva reningsprogrammet

Vetenskaplig uppskattning

Med oundvikligt samtal om L. Ron Hubbards renings- och avgiftningsmetoder inom medicinska / vetenskapliga kretsar kom den oundvikliga vetenskapliga uppskattningen. Här är ett urval av uttalanden från yrkesverksamma inom olika områden:

“Inget mindre än mirakulöst …”