[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

Vad har det undermedvetna att göra med ditt inre?

För att uppnå inre lugn måste vi först lära känna oss själva bättre. Men hur exakt gör man det?

 

”Förmodligen den mest försummade vän du har är dig själv. Och ändå, innan han kan vara en vän till världen, måste en person först vara en egen vän. ” – L. Ron Hubbard

Den här boken hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre. Den innehåller övningar inom 12 olika områden i livet:

Personligheter: Hur man verkligen kan vara sig själv. Hur håller du fast vid dina egna tankar, känslor och attityder?

Tid: Negativa upplevelser kan hålla din uppmärksamhet fixerad i det förflutna och detta hämmar dig i nuet. Med dessa övningar får du tillbaka din uppmärksamhet där den hör hemma, i nuet.

Känslor: Kan du använda alla dina sinnen lika bra? Och förmågan att komma ihåg? Öva upp dina sinnen, det ena efter det andra, dina sinnen använder du för att observera och ta in världen. Detta skapar en bättre kontakt med din omgivning.

Minne: Träna ditt minne så att du kan komma ihåg saker enklar och bättre och blir mer medveten.

Fantasi: En av de mest kraftfulla förmågorna hos en människa är hennes fantasi. Allt du ser omkring dig har en är ett resultat av någons idé och fantasi. En viktig sak att träna.

Avbrott: I vår barndom stoppas vi ofta, av både bra och dåliga skäl stoppades vi i våra liv, den emotionella effekten av detta kan vara enorm. Övningarna i detta område behandlar denna aspekt av livet.

Stabilisering: Det finns en mycket kraftfull övning i den här boken som kan stabilisera någon när de känner sig lite skakiga, förvirrade, känslomässiga eller överväldigade.

Övningarna i denna bok, som du helt enkelt kan göra hemma i soffan, hjälper till att sätta igång ett positivt energiflöde. Använd mer av din andliga potential. Intelligens, självförtroende och även hälsa i allmänhet kan förbättras. Du håller fortfarande i nyckeln, även om du kanske har glömt det den senaste tiden.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]

Vad är det speciella med den här boken?

Det finns många böcker om rikedom, lycka, positivitet och framgång.

De flesta av de populära böckerna inom detta område berättar att det i slutändan handlar om din egen attityd. Att det är vad du själv utstrålar, att ditt eget tankesätt bestämmer din framgång och lycka.

Det kan vara fallet, men hur ändrar du din attityd och inställning? Hur stiger du plötsligt över dina negativa tankar om dig själv, bekymmer och misslyckanden och förvandlar dig till en sådan strålande personlighet som bara vet hur man uppnår vad han vill?

Människor som har gjort övningarna i den här boken har uppnått märkbara och bestående förbättringar i situationer de har stött på.

Den här boken är en riktig aktivitetsbok med mentala övningar som verkligen kan förändra ditt inre.

Ta reda på det själv.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_Testimonials_Widget”][/siteorigin_widget]

Livet barriärer är egentligen bara skuggor. Lär känna dig själv, inte bara en skugga av dig själv. Självanalys visar dig hur.

-L. Ron Hubbard

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]